Prima Casa: peste 600 de cereri pe zi

Programul “Prima Casa” a atins un nou maxim istoric al solicitarilor de garantare: sunt inregistrate zilnic peste 600 de noi cereri.

Prima Casa: peste 600 de cereri pe zi

Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a anunțat că se confruntă cu un număr record de solicitări de garantare. Ca sa ne facem o idee, sunt primite în medie 600 de cereri noi, ceea ce inseamna un record pana acum.

Comments

  1. Normal ca toti avem nevoie de o casa. Chiar daca avem stiri de genul https://stiripeweb.xyz/blog/rusia-este-dispusa-sa-intermedieze-negocierile-intre-sua-si-coreea-de-nord/ pe care am vrea sa le vedem mai des. In sensul ca sa fie pace si sa stam la casele noastre.

    Poate ca daca am vedea ceva de genul https://stiripeweb.xyz/blog/guatemala-va-muta-ambasada-in-ierusalim/ ar fi altceva in tara noastra si in lume. Si mai multi oameni ar fi fericiti la casele lor.

    Desigur ca https://repere.xyz/stiri/rusia-dispusa-sa-intermedieze-negocierile-intre-sua-si-coreea-de-nord/ ne aduce destul de multa ingrijorare.

    Iar cand citim despre https://repere.xyz/stiri/accident-grav-in-botosani-un-tanar-a-intrat-cu-masina-intr-un-cap-de-pod/ intelegem ca pentru unii este mai dificil in aceasta perioada a anului, in functie de evenimentele prin care trecem.

    ReplyDelete
  2. Normal ca trebuie sa ne vedem de casele noastre. Dar nu vedeti si voi ca altii dau buzna in alte tari si in alte curti?

    ReplyDelete
  3. Unii de abia asteapta sa isi mute casa pe alt teritoriu.

    ReplyDelete
  4. Dar daca se intampla ceva grav? Unde mai este casa celui care are o intamplare neplacuta? De abia asteapta sa ajunga acasa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Cand este cel mai bun moment ca sa cumparam un router?